Početak besplatne radionice šivenja i modnog dizajna za mlade "Mala švalja"

18 jun - 10:00 časova

CZK

ULAZ SLOBODAN

Centar za kulturu Lazarevac uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda počinje realizaciju projekta "Mala švalja"- besplatna radionica šivenja i modnog dizajna za mlade, autorki Marinke Jovanović i Darinke Stanojević.

Prvi, uvodni čas radionice održaće se u nedelju, 18. juna u 10.00 časova u galeriji "Savremenici", u Centru za kulturu Lazarevac.

Projekat ima za cilj  osposobljavanje mladih u domenima modnog dizajna pružajući im besplatnu neformalnu edukaciji i obuku kroz teorijski i praktičan rad. Sticanjem početnih znanja o modnom dizajnu, krojenju i šivenju talentovanim mladim licima pruža se mogućnost kreativnog rada, od ideje do realizacije, koji im može poslužiti kao osnova za buduću profesionalnu orjentaciju u oblastima modnog dizajna i započinjanje sopstvenog poslovanja.

Radionicu će voditi Ivana Jovanović, modni dizajner, a ceo projekat trajaće tokom letnjeg raspusta, po utvrđenoj dinamici i rasporedu rada.

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE

OBAVEŠTENJE

ORGANIZATOR PROGRAMA ZADRŽAVA PRAVA NA IZMENE

KONKURSI