VALERIJAN I CARSTVO HILJADU PLANETA

29 jul - 20:30 časova

30 jul - 20:30 časova

CZK

250 RSD

Od vizionarskog reditelja filmova Peti element i Lusi, Luka Besona, dolazi novi blokbaster Valerijan i carstvo hiljadu planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rijana.

Originalni naslov: Valerian and the City of a Thousand Planets

Početak prikazivanja filma: 27.07.2017

Dužina trajanja filma: 135 min

Država/Godina: FRA/2017

Žanr: naučna fantastika, avantura

Glumci: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Clive Owen

Režiser:  Luc Besson

Sadržaj : Valerijan i Lorelajn su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerijan ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Laureline, međutim ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika, Valerian i Laureline su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost. Uz Karu Delevinj, Dejn Dehan i Kliva Ovena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rijana, za koju je Luk Beson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE

OBAVEŠTENJE

ORGANIZATOR PROGRAMA ZADRŽAVA PRAVA NA IZMENE

KONKURSI