Koncert Aleksandre Radović

24 nov - 20:00 časova

CZK

1200 RSD

Aleksandra Radović je postala prva pop pevačica koja je rasprodala 2 koncerta u Sava Centru, čime je pokazala da ja naša najveća ženska pop zvezda.

Aleksandra Radović je rođena 10. septembra 1974. godine u Bogatiću. Završila je srednju muzičku školu u Šapcu i Muzičku Akademiju u Novom Sadu. Od 1998-2002 godine Aleksandra snima džinglove i najavne špice za TV Pink, a potom postaje jedan od najtraženijih pratećih vokala u SCG. 2000 godine prvi put nastupa samostalno na festivalu “Sunčane skale” gde je nastupila sa pesmom “Bori se”, a tri godine kasnije na istom festivalu nastupa sa pesmom “Kao so u moru” sa kojom osvaja 2. mesto. Nakon dva meseca objavljuje svoj prvi solo album za “City records”. Nakon toga izdala je još dva albuma i osvojila brojne nagrade za pevačicu godine i najbolje interpretacije. Takođe ima svoju školu Pevanja u kojoj radi sa mladim i talentovanim ljudima a od septembra 2012. godine angažovana je kao član žirija u emisiji „Prvi glas Srbije“.
 
 
Diskografija:
Albumi
 
2003: Aleksandra Radović
2006: Dommino
2009: Žar Ptica
 
Live albumi:
2005: Aleksandra Radović Live
 
Singlovi:
2003: „Kao so u moru“
2003: „Još danas“
2004: „Ako nikada“
2004: „Nema te žene“
2004: „Laž“
2005: „Karta za jug“
2006: „Nisi moj“
2006: „Čuvam te“
2007: „Sviraj“
2009: „Nemoj“
2011: „U inat prošlosti“
 
Sve informacije o nastupima Aleksandre Radović možete dobiti na
http://www.aleksandraradovic.rs

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE

OBAVEŠTENJE

ORGANIZATOR PROGRAMA ZADRŽAVA PRAVA NA IZMENE

40 GODINA CENTRA ZA KULTURU LAZAREVAC

KONKURSI