Muzički program


10.Jul. 21:00

RSD

Koncert benda FUNK&ROLL

Veterani beogradske muzičke scene koji su odlučili da se udruže u novoj muzičkoj grupi, pre svega da bi se dobro zabavljali.

Zmo (Negative), Mirko (Gitarinet), Woody (Makao), Pile (Dino Dvornik Experience), i Relja Svilar (Rambo Amadeus),pored toga što su dobri drugari i što su svirali u velikom broju bendova. imaju želju da naglavačke okrenu sve pesme koje volite i nateraju vas da đuskate na jedan nov način. Ponesite udobnu obuću!


O članovima benda:

Milen Zlatanović Zmo - Bass, je najpoznatiji publici po tome što već 20 godina svira sa grupom Negative. Pored toga što je već 20 godina na bini, muzičari sa kojima sarađuje kažu da ima entuzijazam prema svirci isti kao i sa 17 godina i zbog toga svi obožavaju njegov funky groove.

Mirko Dimitrijević - Vokal, Gitara, Beatbox & Looper, Mirko je neverovatno talentovan muzčar koji u isto vreme može da peva, pravi ritmove svojim glasom i svira gitaru. Taj talenat je najbolje pokazao kao frontmen grupe Gitarinet koja je 2016. godine ponela laskavu titulu “Najbolji orkestar Srbije” u istoimenom šou programu RTSa.

Aca Pejčić Pile - klavijature & saksofon, Ovaj gospodin je art direktor kragujevačkog džez festivala, a pored toga lista muzičara i grupa sa kojima aktivno sarađuje je neverovatno dugačka. Izuzetni pijanista kome nije bilo dovoljno da svira samo jedan instrument, već da postane i virtouz na saksofonu, kavalu i još mnogim egzotičnim instrumentima. Nemojte da se zbunite ako ga budete videli da dok levom rukom svira klavir u isto vreme svira i saksofon. Njegova muzikalnost jednostavno inspiriše.

Miloš Đurić Woody - bubnjevi & vokal. Woody je godinama bio bubnjar grupe Makao, jednog od najpopularnijih beogradskih klupskih bendova. Pored toga što mu srce kuca tačno kao metronom, Woody je neverovatno dobar pevač.

Relja Svilar - perkusije & machine, Pored toga što se školovao za perkusije, Relja je i muzički producent aktivno sarađuje i deli studio sa Rambo Amadeusom. Relja je takođe bio kolega sa Mirkom i Zmoom u grupi Gitarinet. U ovom bendu Relja svira digitalne perkusije i samim time pomera sviračke standarde na viši nivo.

#

Filmski program
BABA JAGA - sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
ZA DANAS TOLIKO

Detaljnije
#

Muzički program
Концерт хора Дечјег културног центра Београд - РоКласика

Detaljnije
#

Moderna galerija
Изложба скулптура „Полихромија у камену", Татјане Каравелић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara