Muzički program


07.Mar. 18:00

RSD

Koncert "Mamama na dar"

Dečji hor Centra za kulturu Lazarevac postoji od 2014. godine.  Okuplja decu uzrasta od 6-14 godina koja nemaju prethodno muzičko znanje  i obrazovanje, u cilju negovanja i učenja horskog pevanja kroz razne  žanrove (od dečjih pesama, tradicionalnih narodnih, do modernih žanrova  kao što su pop i rok).

 Od 2015. god. horom rukovode Ivana Jovanović i Katarina Vidaković.  Dečji hor Centra za kulturu Lazarevac je prvi amaterski dečji hor na  ovom području. Kroz učešća na mnogim manifestacijama hor promoviše svoj  rad, a neke od najznačajnijih su: Otvaranje manifestacije "Christmas  platz" ispred Tržnog centra "Ušće" u Beogradu 2017. god., kao i  tradicionalan nastup na manifestaciji "Božićno seoce" ispred Hrama  Svetog Save u Beogradu, koncerti Muzičke škole "Marko Tajčević”,  manifestacija "Noć muzeja", Festival humora za decu, kao i mnogi drugi.  Svakog ponedeljka i srede od 18,00 časova u galeriji "Savremenici" u  Centru za kulturu održavaju se probe hora i kreativne radionice.

Ako volite da pevate, nastupate, stvarate, naučite više o muzici,  putujete i družite se, dođite i postanite deo neverovatne družine.


Tradicionalni godišnji koncert Dečjeg hora Centra za kulturu Lazarevac sa gostima

#

Filmski program
BABA JAGA - sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
ZA DANAS TOLIKO

Detaljnije
#

Muzički program
Концерт хора Дечјег културног центра Београд - РоКласика

Detaljnije
#

Moderna galerija
Изложба скулптура „Полихромија у камену", Татјане Каравелић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara