Muzički program


11.Mar. 18:00

RSD

Koncert "Mamama na dar"

Dečji hor Centra za kulturu Lazarevac postoji od 2014. godine.  Okuplja decu uzrasta od 6-15 godina koja nemaju prethodno muzičko znanje  i obrazovanje, u cilju negovanja i učenja horskog pevanja kroz razne  žanrove (od dečjih pesama, tradicionalnih narodnih, do modernih žanrova  kao što su pop i rok).

Dečji hor Centra za kulturu Lazarevac je  prvi amaterski dečji hor na ovom području. Kroz učešća na mnogim  manifestacijama hor promoviše svoj rad, a neke od najznačajnijih su:  Otvaranje manifestacije "Christmas platz" ispred Tržnog centra "Ušće" u  Beogradu 2017. god., kao i tradicionalan nastup na manifestaciji  "Božićno seoce" ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, koncerti Muzičke  škole "Marko Tajčević”, manifestacija "Noć muzeja", Festival humora za  decu, kao i mnogi drugi. Svake srede i petka od 18,00 časova u galeriji  "Savremenici" u Centru za kulturu održavaju se probe hora i kreativne  radionice.

Ako volite da pevate, nastupate, stvarate, naučite više  o muzici, putujete i družite se, dođite i postanite deo neverovatne  družine.
Tradicionalni osmomartovski koncert Dečjeg hora Centra za kulturu Lazarevac sa gostima - učenici MŠ “Marko Tajčević“ održaće se u Modernoj galeriji Centra za kulturu, 11. marta 2020. godine u 18,00 časova.

Dobro došli!

#

Filmski program
PAKLENE ULICE 9

Detaljnije
#

Scenski program
Pozorišna predstava "Moja žena se zove Zlatko"

Detaljnije
#

Manifestacije
Konkurs za izlagače na prodajnom bazaru umetnina i rukotvorina "Art kvart"

Detaljnije
#

Moderna galerija
Izložba "Boja kao tačka susreta večnog i prolaznog", Dragane Grujičić

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara