KULTURNO LETO 2017. " Čarobni svet bajki " - pozorišna predstava za decu

06 jul - 19:00 časova

PLATO CZK

ULAZ SLOBODAN

 "Čarobni svet bajki " - pozorišna predstava za decu, Mar Pet art

 

Predstava je namenjena najmlađoj publici uzrasta od 2. do 12. godine, sa živopisnom scenografijom, maštovitim kostimima i maskama.

Svet bajki je u velikom problemu. Pojavila se čudna bolest zaboravitis. Bolest se jako brzo širi. Mnogi likovi iz bajki su se izgubili i završili u „stvarnom svetu“ kod naše drugarice Nevene.

Da li će Nevena uspeti da im pomogne da se sete ko su i gde su pošli, da li će princ Filip poverovati da je Nevena princeza koja se probudila bez njegovog poljupca i da može da je sada poljubi, šta su odluke „Saveta čarobnjaka“ sveta bajki, dali će Merlin stići na vreme, dali će Nevena primiti poklon od maćehe? Odgovori na ova pitanja se nalaze u našoj predstavi.

U predstavi se pojavljuju Čarobnjak Merlin, Princ Filip (lik iz Uspavane lepotice), Snežanina Zla Maćeha, Mačak u čizmama i devojčica Nevena iz stvarnog sveta. Predstava je edukativna, zabavna, sa mnogo originalnih songova i koreografija.

 

RADNO VREME BILETARNICE

Radnim danima 09-12 | 18-20h, vikendom sat vremena pre početka programa. Karte se mogu rezervisati na telefon 011/8123-344

OSTALE NAJAVE

OBAVEŠTENJE

ORGANIZATOR PROGRAMA ZADRŽAVA PRAVA NA IZMENE