Scenski program


04.Mar. 20:00

RSD

Muzička predstava " AVALA EXPRESS"

U okviru manifestacije "Nedelje mađarske kulture u Srbiji ",sa velikim  zadovoljstvom najavljujemo gostovanje Srpskog pozorišta iz Mađarske,i  tim povodom Vas pozivamo na  muzičku predstavu "AVALA EXPRESS".


Srpsko pozorište iz Mađarske održaće turneju u sklopu manifestacije  "Nedelje mađarske kulture u Srbiji", sa muzičkom predstavom "Avala  express", u režiji Petra Miloševića. U nedelju, 3. marta 2019. godine, u  20.30 časova, predstava će biti izvedena na sceni "Raša Plaović"  Narodnog pozorišta u Beogradu. Nakon Beograda slede izvođenja u  Lazarevcu, Kraljevu, Nišu, a turneja se završava 07.03.2019, u  Kragujevcu, u Knjaževsko-srpskom teatru.

Avala express - elegija jednom vremenu, jednoj generaciji koja  nestaje. Ljubavna priča jednog Joze, koji čeka Anu na stanici Keleti.  Čeka voz Avala express. Predstavu čine pesme - prepevi Tamaša Čeha i  Geze Beremenjija, poznatih mađarskih umetnika, izvođača, kompozitora i  glumca, sklopljene u ljubavnu priču. Učestvuju: Milan Rus, Gabor Lenđel,  Tibor Ember, Mirko Milošević i Branimir Đorđev.

#

Filmski program
18. prolećna turneja "Slobodna zona"

Detaljnije
#

Filmski program
NINA I JEŽEVA TAJNA -2D/ Sinhronizovano

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа „СТРАХ У ОПЕРИ" - Атеље 212

Detaljnije
#

Moderna galerija
Мултимедијална изложба „Трансгресивни простори женскости“, Иване Ранисављевић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara