Scenski program


16.Nov. 20:00

1000 RSD

Predstava Mićka Ljubičića - "DANAS NAM JE DIVNO DNO"

Konačno smo u prilici da vidimo novu predstavu Mićka Ljubičića, pod nazivom "DANAS NAM JE DIVNO DNO"

U pitanju je kvazidokumentarna hiperrealistična tragikomedija. I ova predstava, kao i svaka prethodna Mićkova nam garantuje odličnu zabavu i urnebesan humor.

Glume: Mićko Ljubičić i Srđan Ivanović


Tekst: Mićko Ljubičić i Voja Žanetić


Režija: Petar Jovanović


Produkcija: GMR

 

Radnja predstave odvija se na vanrednoj konferenciji za medije, u bekstejdžu proslave godišnjice tabloida “Dno” (skraćenica od Dnevne novine i oglasi). Voditelj programa (igra ga Srđan Ivanović) pred imaginarnim fanovima tabloida intervjuiše šest poznatih ličnosti, gostiju događaja (sve ih igra Mićko Ljubičić). U jednom trenutku dolazi i sedmi, tajanstveni i najeminentniji gost, koji spašava zvanice pošto se pojavio bezbednosni rizik… I njega, naravno, glumi Mićko. Svi likovi su, za Ljubičićeve tekstove uobičajeno, iz savremenog društvenog, estradnog i političkog života.

Mićka Ljubičića publici ne treba posebno predstavljati. Glumac i scenarista “Indeksovog pozorišta“, autor kultnih knjiga „Nacionalni park Srbija“, autorske TV emisije „Pozovi M… ili će on tebe“, serijala „Lekoviti show“, dr Agoljub u monodrami “One stvari”… dobro je poznat najširoj publici.

 

#

Scenski program
Pozorišna predstava "Sumrak bogova"

Detaljnije
#

Filmski program
After: Posle sudara

Detaljnije
#

Filmski program
Snežana i 7 patuljaka - sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
Pinokio

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara