Filmski program


06.Nov. 18:00

300 RSD

GAJIN SVET 2


Gajin svet je moderna i dinamična, mladalačka romantična komedija sa elementima krimi fikcije smeštena u savremenom urbanom okruženju.

Originalni naslov: Gajin svet 2

Početak prikazivanja filma: 03.11.2022

Dužina trajanja filma: 97 min

Država/Godina: SVN/2022

Žanr: porodični, komedija, romantični/ljubavni

Glumci: Uma Štader, Sebastian Cavazza, Enej Černe Berčič, Neža Smolinsky, Jurij Zrnec, Katarina Čas

Režiser: Peter Bratuša

Distributer: Cinefest

Sadržaj

Četrnaestogodišnja devojka Gaja, koja živi u porodici koja se trudi da prevaziđe posledice razvoda roditelja, suočava se sa zavišću i podmetanjima vršnjaka, doživljava krađu identiteta na društvenim mrežama i spoznaje značaj istinskog prijateljstva, a naporedo sa svim tim učestvuje u razrešavanju kriminalne istrage.

Radnja filma velikim delom odvija se u kampu na obali mora gde tokom praznika otac vodi Gaju i njenu stariju sestru na dugoočekivani odmor. Ali, umesto da samo, onako kako se očekuje od devojčice njenih godina, uživa u naznakama prvog zaljubljivanja, Gaja uz pomoć prijatelja i policijskog inspektora, uspeva da spasi vlasnika bara od ucenjivača i istovremeno ujedini porodicu i učini oca srećnim.

Gajina dinamična priča, puna humora, emocija i neizvesnosti, vrti se oko uobičajenih svakodnevnih problema, prvenstveno roditeljskog razdvajanja, ali na vrlo direktan način dotiče pitanja opasnosti interneta, kriminalnog okruženja i borbe za istinu i pravdu.

#

Filmski program
BABA JAGA - sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
ZA DANAS TOLIKO

Detaljnije
#

Muzički program
Концерт хора Дечјег културног центра Београд - РоКласика

Detaljnije
#

Moderna galerija
Изложба скулптура „Полихромија у камену", Татјане Каравелић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara