Muzički program


30.Jul. 21:00

RSD

Koncert bendova "Dragan Ilić Trio" i „ Night Pleasures “


"Night Pleasures"


"Night Pleasures" je prepoznatljiv po raskošnom ženskom vokalu, ali i po zvuku koji je fuzija rock stila i electro pop rock-a. Različiti uticaji, koji variraju od popa preko funk-a i jazz-a do soul i rnb muzike, daju bendu prepoznatljiv kvalitet interpretacije.


"Dragan Ilić trio"

Prvi amaterski lazarevački autorski bend koji svoje mogućnosti oprobava u džez muzici, sa primesama bluza i fanka, koristeći tradicionalne elemente ritmova i melodija karakterističnih za ovo podneblje. Za njihovu kompoziciju Pere Erjaveca Ivan Teofilović Čupa je rekao, “ Prosta, inovativna, otkačena, hrabra duhovita, drugačija, a bez odbacivanja tradicije, tačnije oslanja se na ono što su prošli, naučili, slušali.” Uputivši pri tome i konstruktivnu kritiku da iako žanrovski nisu definisani u smislu da tu ima i funk-a i blues-a i jazz-a, kreću se u veoma definisanim okvirima. Dragan Ilić trio postoji od decembra 2018.

Osnovu ovog instrumentalnog sastava čine:

Dragan Ilić za bubnjevima, Ivan Stanković -kontrabas, Nikola Cvetković -truba, Aca Pejčić - klavir i Marko Marković na električnoj gitari.

#

Filmski program
BABA JAGA - sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
ZA DANAS TOLIKO

Detaljnije
#

Muzički program
Концерт хора Дечјег културног центра Београд - РоКласика

Detaljnije
#

Moderna galerija
Изложба скулптура „Полихромија у камену", Татјане Каравелић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara