Muzički program


14.Feb. 20:00

1000 RSD

Koncert - Kerber Unplugged


Hitovi poput Ratne igre, Nebo je malo za sve, Bolje da sam druge ljubio, Mama tata …i drugi, ovoga puta u drugačijem aranžmanu.
Bend je najavio da će ovo svakako biti jedan veoma poseban koncert, pošto unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. Kerber će u Centru za kulturu izvesti pesme u drugačijem aranžmanu. Uz violine, ksilofon, kontabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.
Nakon unplugged koncerata u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Knjaževcu i Alkesincu, Jagodini održani su uz puno pozitivnog naboja i emocija, čemu je sigurno doprineo i proširen sastav, red je došao i na lazarevačku publiku. Vidimo se u Centru za kulturu 14. februara!


Grupa Kerber je aktivna na muzičkoj sceni više od 30 godina. Naziv grupe je ime bića iz grčke mitologije, troglavog psa sa zmijskim repom koji čuva ulaz u podzemni svet. Na vrata jugoslovenske rok scene grupa je ušla 1983. godine pobedom na čuvenom Omladinskom festivalu u Subotici, gde su se pre njih afirmisali bendovi poput Idola, Filma i drugih. Prve koncerte grupa je održala u niškim klubovima, a često je bila i predgrupa Galije. Album prvenac „Nebo je malo za sve” snimljen je polovinom 1983. godine. Njihovi koncerti u to vreme su bili karakteristični po Sosi, koji je svirao gitaru u obliku sekire, a na bini je gutao i bljuvao vatru. Trideset godina kasnije bend i dalje puni hale i veliki koncertne prostore širom Srbije.

#

Filmski program
ENKANTO: MAGIČNI SVET - 3d / sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
ZLATNI DEČKO

Detaljnije
#

Scenski program
Pozorišna predstava za decu „Kralj lavova"

Detaljnije
#

Scenski program
Poetsko muzički kabare „Čeznem da vam kažem"

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara