Muzički program


10.Jun. 20:00

1200 RSD

Odlaže se koncert Željka Vasića.


Uopšte ne preterujemo kada kažemo da je postoji nijedna osoba na svetu koja na neki način nije povezana sa muzikom. Ona u tolikoj meri prožima naš svakodnevni život da se kao takva podrazumeva, sve dok ne primetimo da melodiju koju smo negde čuli non-stop pevušimo. Muzika nas uveseljava i ulepšava, svako tužno raspoloženje i vreme, a dodatno oplemenjuje i svaki lep i radostan momenat.

Kroz naše odrastanje vezujemo se za muziku određenih umetnika, toliko da nas njihove balade nekoliko godina kasnije podsete na sve melanholične i uzbudljive događaje iz mladosti. Jedan od takvih koji je ostao nepromenjen, a kvalitetan na više nivoa je Željko Vasić, domaći pevač pop muzike.

Za njegovu pojavu, nastup i stavove svi imaju samo reči hvale. Toliko je autentičan u svemu što radi i toliko dosledan u uverenjima kojih se drži. Željko Vasić potiče iz muzičke porodice i ljudi koji su mu usadili beskrajnu ljubav prema notama i lepim rečima. Prve nastupe je imao sa svega 14 godina, a od tada je zacementirao svoj status jednog od najpopularnijih pop pevača ne samo u Srbiji, već i šire.

Dobro poznati hitovi poput ‘Žena kao ti’, ‘Željo moja jedina’, ‘Pratiš me u stopu’ su ga lansirali među zvezde. Voljen je jer nikad nije odstupao od svog prepoznatljivog stila, a to će pokazati publici koncertom u Centru za kulturu Lazarevac.

#

Filmski program
BABA JAGA - sinhronizovano

Detaljnije
#

Filmski program
ZA DANAS TOLIKO

Detaljnije
#

Muzički program
Концерт хора Дечјег културног центра Београд - РоКласика

Detaljnije
#

Moderna galerija
Изложба скулптура „Полихромија у камену", Татјане Каравелић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara