Scenski program


14.May. 18:00

300 RSD

Pozorišna predstava za decu "Patrolne šape"


Hit dečija predstava, po istoimenom crtanom filmu: ,,PATROLNE ŠAPE” - Mašino pozorište iz Beograda

Radnja je smeštena u savremeno doba, u imaginarnom Zalivu pustolovina. U Predstavi se pojavljuju dobro poznati likovi: (Čejs - kuca policajac; njegov prijatelj Maršal - kuca vatrogasac; Rajder - zapovednik osmatračnice; Brankica Brbljivica - simpatična devojčica koja traga za iskrenom i večnom ljubavlju, kao i komični radnici ribarnice i poslastičarnice, koji greškom dospevaju u centar zbivanja). 

Puna neočekivanih zapleta, ova uzbudljiva i interaktivna predstava na zanimljiv način govori o ljubavi i prijateljstvu, snalažljivosti, iskrenosti, večitoj borbi između dobra i zla, timskom radu i uzornom ponašanju. Prožeta je songovima, igrom, plesom i prelepim kostimima. Edukativnog je karaktera, pa deca, uz opuštanje, razonodu i nezaboravnu avanturu, uvek mogu da nauče mnogo toga korisnog, što predstavlja osnovnu ideju izvođenja ove predstave. 

Predstava je namenjena deci uzrasta od 3 do 14 godina starosti, a neretko se dešava da i roditelji sa neizvesnošću prate zbivanja na sceni. Dodajmo još da je predstava doživela preko 300. izvođenja širom naše zemlje i regiona Predviđeno vreme trajanja predstave je u intervalu od 40 do 45 minuta.

#

Filmski program
NOJEVA BARKA - 2D/Sinhronizovano

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа за децу "Ко је украо васкршња јаја"

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа „СТРАХ У ОПЕРИ" - Атеље 212

Detaljnije
#

Moderna galerija
Мултимедијална изложба „Трансгресивни простори женскости“, Иване Ранисављевић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara