Scenski program


08.Aug. 19:00

RSD

Šašava družina - kreativne radionice za decu

KLOVN ŠAŠAVKO

 Animacija puna smeha, fora i gegova naravno prilagođena uzrastu dece. U animaciju mogu biti uključeni i mađioničarski trikovi tj. gegovi, koreografijice i neke muzičke, sportske ili neke druge igre.  Sledi torta gde on pokušavamo da na svoj način učini da torta sa Vaše proslave ostane u sećanju svim mališanima. Nakon torte slede nagradice za one drugare koji su bili dobri i učestvovali u igri sa Klovnom a to su modeling baloni da svako dete dobije bar po jednu figuricu od balona i svetleće narukvice.


Kreativna radionica

Za one koji su kreativni i više vole da se zabave uz seckanje, lepljenje ili bojenje tu je naša ŠAŠAVA KREATIVA RADIONICA. Nebrojano mnogo puta smo bili u prilici da se uverimo da dečja mašta nema granice i da ono što stvore dečje ruke nema cenu. Bilo da su proizvodi kreativnih radionica dečje ideje ili plodovi njihove mašte, kreativnosti i spretnosti ili su to naše ideje i poluproizvodi koje deca samo dorađuju ili sklapaju sigurni smo da se u ovakvim radionicama oni dobro i lepo osećaju jer su nešto sami stvorili i tako obradovali sebe i svoje najdraže. Zajedno pravimo čestitke za Mladence ili Slavljenika i ukrašavamo ih crtežima i najlepšim željama. Na kraju Male goste nagradito prelepim simboličnim nagradama.

Iscrtavanje lica

iscrtavanje lica je tehnika koja se radi specijalnim bojama. Boje koje se nanose na lice su na vodenoj osnovi, ne izazivaju iritacije, potpuno su bezbedne i neškodljive i veoma lako se uklanjaju vodom ili vlažnim maramicama.

#

Filmski program
18. prolećna turneja "Slobodna zona"

Detaljnije
#

Filmski program
NINA I JEŽEVA TAJNA -2D/ Sinhronizovano

Detaljnije
#

Scenski program
Позоришна представа „СТРАХ У ОПЕРИ" - Атеље 212

Detaljnije
#

Moderna galerija
Мултимедијална изложба „Трансгресивни простори женскости“, Иване Ранисављевић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara