Scenski program


31.Jan. 20:00

800 RSD

Predstava „Život"


Представа Живот је мини аутобиографија, помало искарикирана. Бави се обичним људима,њиховим карактерима,особинама у којима се многи проналазе. Неша ће се из свог угла представити публици упоређивати прошло и садашње време и времена која нам долазе, константно мењајући одразе свих људи које већ познајете, а у животу их нисте срели. Ово је иначе представа која је изведена више од 800 пута и једна је од најомиљенијих Нешиних представа.. За ову се представу увек тражи карта више..Како Неша каже, изводиће је докле год траје живот.

 

Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис један је од најпознатијих и најпопуларнијих српских станд уп комичара, самим тим један је од утемељивача Српске Станд уп сцене. Рођен је у Београду, на Чубури, 19. априла 1980. Професионални ангажман у свету комедије је започео 2010. године, мада он сматра да се за то припремао цео свој живот посматрајући још као дете људе из прикрајка, анализирајући њихове личности кроз покрете, експресије лица итд…

Прославио се песмом Еј, Рики Мартине, наиме једна песма написана на стражи давне 1999. године, као интерна шала док још није постојао ни мобилни телефон ни ова дигитална ера. На наговор блиских пријатеља, снимљен је спот и експанзијом платформе Youtube десио се Неша Бриџис. Међутим сам пут од Неша Шерпа, јер га је бака шишала на шерпа фризуру до Неше Бриџиса био је дуг и трновит. Три пута је служио војску, а до 2105. када престаје свој радни однос у Атељеу 212, радио је као декоратер у истоименом позоришту, а добро је познато да није презао да се лати и тешких физичких послова на грађевини као и опроба у молерским подухватима, увек осећајући да је створен за нешто друго, где је и у покушајима са Пањковић продукцијом снимао емисију „Ја сам" где је и сам био гост једном приликом док је радио као декоратер. Иза себе има један брак и двоје деце Стефана и Нађу, док је данас у срећном браку са супругом са којом уједно и пословно сарађује.

Данас, иако га никада није записао, има преко 9 сати текста са којим неизменично наступа, подељен у 7 представа. („Живот'', „Плејлиста", „Филм", „Мушко-Женски свет", „Ф40.01",„Прича у недоглед", „The Бест оф"). Мајстор је имитација и одличан импровизатор. Познатији као народски човек, често несхваћен на први утисак , међутим веома завољен на други. Његов Stand up одише једном оригиналношћу, превасходно предњачи стил story telling, у коме многи покушавају да га опонашају на шта он гледа поносно јер нема ништа лепше него бити узор и инспирација другима. У досадашњој каријери одржао је преко 2000 професионалних наступа. Сваки наступ, иако представа има свој садржај увек је проткан мноштвом импровизације, интеракције, нечега што се створи само ту и тад у датом моменту, управо то је таленат са којим комичар мора да се роди.

Са својим представама је обишао целу Србију и Европу, а поред страха од летења, публика је имала прилику да га види и у Аустралији Љубитељи Stand up комедије из региона јако добро знају Нешу Бриџиса, био је гост на великом броју фестивала у Хрватској, Словенији, Босни, Македонији, Црној Гори... Поред престижних фестивала био је и учесник 3. сезоне познатог шоу програма Твоје лице звучи познато и освојио треће место. За његове вечери комедије увек се тражи карта више.

#

Filmski program
Videoteka - FEST 2024

Detaljnije
#

Scenski program
Pozorišna predstava "Klimaks"

Detaljnije
#

Scenski program
Pozorišna predstava za decu "Pokahontas"

Detaljnije
#

Moderna galerija
Мултимедијална изложба „Трансгресивни простори женскости“, Иване Ранисављевић

Detaljnije
Gradska opština LAZAREVAC
Ogranak RB Kolubara